onsdag den 9. maj 2012

En stille tåre

Det er meget trist at skulle pakke mit elskede krearum ned og vide, at der ikke bliver plads til det i den nye lejlighed.

Jeg har smidt en masse ud! og kan nu have "krearummet" i 3 lave bedroller og en høj bedroller.

"Lykken var....."
Der var en gang...

Men oveni det så har jeg mistet min stemme!

Jeg har idag bedt min kollega passe min telefon, fordi det simpelthen gør ondt i mit stemmebånd (kan man egentlig have ondt der?), når jeg taler for meget....taler og taler...siger lyde.

Så jeg er meget stille, og folk tror, at det er, fordi jeg er sur...hmm måske jeg taler for meget i det daglige hi hi.

Igår blev jeg opmærksom på noget, som hedder "Flash mob". Jeg anede ikke, hvad det var!! Den ældste kiggede underligt på mig, for han vidste godt, hvad det var.

Jeg googlede det, og det er en gruppe af mennesker, som ikke nødvendigvis kender hinanden, som pludselig samles og opfører en event/happening, og derefter spredes igen. Oftest får de kontakt via Facebook.

Prøv at google "flash mob" på you tube, og se de videoer, som ligger der.

Men prøv at se den her og se folks reaktion.

Lene


8 kommentarer:

Oline Art sagde ...

Årh hvor er det træls for dig at skulle undvære din fine kreaplads. Men jeg er sikker på du finder en holdbar løsning i dit hjem med tiden:-)

Jeg havde engang en virus på stemmebåndet, og fik af vide af min læge at jeg ikke måtte tale i 14 dage ellers kunne jeg risikere at "ødelægge" min stemme...

I den tid måtte min svigermor passe butikken, for det der med en ekspedient der ikke kan tale. Den holder jo ligesom ikke rigtig vel..?

God bedring til dig:-)

MisseMig sagde ...

Hvor jeg føler med dig. Har selv i mange år været nød til at nøjes med spisebordet, ind i mellem spisetiderne. Har endelig fået tilkæmpet mig et hjørne i det ene værelse..

Men det gik, og havde planlagt, at hvis det skulle fortsætte, at jeg ville have mig et skuffesystem på hjul, hvor jeg kunne have det allermest nødvendige i. På den måde skulle jeg ikke "pakke" det hele væk, hele tiden. Måske en ide, du kan bruge i indretningen af dit nye hjem..

Laila sagde ...

Sidder i mit kreaværelse (hvor også den stationære står) og tænker om jeg kunne undvære det! Ville kræve jeg skulle indskrænke mig RIGTIG MEGET!!! Så kan godt følge dig.

Tak for en genopfriskning af Flash mob, Min datter og jeg har lige siddet og set nogle af dem... er rigtig vild med den fra Antwerpen men også den med Oprah er sjov.
Rigtig go dag og god bedring

Bettina Holst sagde ...

Puha ikke itvivl om at det må være træls at skulle miste sit krearum...men håber I finder en god løsning, så du også får lidt space :-)...selvom det er surt at flytte, så får man da virkelig ryddet op i sine ting og det er jo ikke så ringe endda :-)...god bedring hvis man kan sige det. Kh

Dorthe sagde ...

Har selv lige indrettet et krearum Så jeg kan godt forstå du er ked af det. Håber du finder et lille hjørne til dine kreating. Det håber jeg for dig.Tak for din søde hilsen den anden dag og god bedring med halsen.
Knus Dorthe

Randi B. Jensen sagde ...

Det er godt nok synd for dig - håber, det snart går over, ellers må du konsultere en læge, så du kan få noget gjort ved det - vi kan jo ikke have at folk går rundt og tror, at du surmuler ;-)

God bedring

sonja sagde ...

det er synd du midster dit krearum , nu du lige har fået det. Håber du finder på noget andet. God bedring med stemmen . hvorfor er jeg aldrig sådan et sted hvor der sker sådan noget. Hvor ville det være sjovt .Må se den igen . Knus fra mig :-)

Mini-hakkeren sagde ...

Åhh jeg fortår dig... jeg ville nødig undvære mit krearum, men jeg er sikker på, du finder en brugbar løsning ;-D
God bedring med stemmen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...