torsdag den 15. september 2011

Efterår

Jeg bryder mig ikke særlig meget om efterår!

Jeg kan sagtens se alle de smukke farver naturen får....på en solskinsdag.

Men regn og rusk er altså bare ikke mig!

Jeg havde det også sådan som barn, - at gå eller cykle i skole, få småregn i hovedet, det lange hår klistrede til hovedet sammen med diverse blad. Og nu så lægger det korte hår sig i regnvejret.....spild af tid at sætte hår!

Men det værste er, at jeg bliver nødt til at finde støvlerne frem igen!

Jeg ææælsker at have bare tæer! Og nu skal jeg finde støvlerne frem igen...øv!


I 2 dage har jeg nu haft støvler på, på job. De her var for varme! Jeg kampsvedte hele dagen...temmelig ucharmerende!

Jeg har nu fundet nogle korte og tyndere frem. Men sandaler eller badetøfler er bedst. Jeg er vild med mine converse badetøfler! Men slut for i år med dem på job.

Lene

4 kommentarer:

sonja sagde ...

Jeg kan endeligt godt lide efterår. Ikke bare får træerne flotte farver. men vi kan osse gå indendørs og hygge i varmen. Og da jeg hører til dem der har strømper på næsten hele året, er det helt fint med at have støvler på. Jeg skal bare ud og købe nye i år. God dag :-)

Helle : sagde ...

Jeg ved hvad du taler om, for hvis det stod til mig så havde jeg sandaler på hele året, men det går jo ikke. Nu er jeg så heldig at jeg jo ikke skal ud på arbejdsmarkedet, så det er næsten bare fødder hele året indendøre.

Dorthe sagde ...

Jeg hader også at jeg skal til at have strømper og lukket sko/støvler på. Jeg plejer at holde på, at jeg ikke vil have det på før oktober. Men må indrømme i år er de kommet på. Men det er det første jeg tager af når jeg kommer hjem er sko og strømper :) Nogen gange før jakken. :)

Anonym sagde ...

Jeg elsker efteråret... regn og rusk ude... og ild i brændeovnen og massevis af stearinlys inde... det er hygge. Det er skønt at sidde inde i varmen og høre og se hvordan det hele står i et udenfor... Og så er der farverne - Efteråret er ikke den bedste årstid - men det er bestemt den smukkeste...
Jeg holder også af at gå med sandaler - men da jeg altid fryser som fødderne synes jeg egentlig det er skønt at finde uldfutterne frem igen :o))
KNUS
Ulla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...