søndag den 5. juni 2011

2 arbejdsløse i huset

Jeg har vist glemt at fortælle, at min mand også er arbejdsløs.

Det har han været siden 1. maj 2010.

Han var ansat i 21 år på tobaksfabrikken i Søborg, House of Prince. Og blev fyret da fabrikken skulle nedlægges.

Der er rigtig mange arbejdsløse fabriksarbejdere (både ufaglærte og faglærte, som han er), så endnu er det ikke lykkes ham at finde noget, selv han efterhånden søger MEGET bredt.

Så vi dasker begge to rundt herhjemme.

Han bruger rigtig meget tid ved computeren. Og reelt vil han også helst været IT supporter, og han ville være en fantastisk hjælpsom og dygtig supporter!

Han giver nemlig ikke op, før han har fået løst problemet!

Hvor tit har jeg ikke hørt ham sige: "Nej, det kan jeg sgu ikke finde ud af", men når han siger det, læner jeg mig roligt tilbage med et smil, for så ved jeg, at selvfølgelig bliver det løst.

På en eller anden måde skal han nok finde en løsning, og han finder ALTID en løsning.

Det er synd for de firmaet, som ikke har ansat ham. Men da han ikke har nogen IT uddannelse, gider de ikke en gang tage ham til samtale.

Og nu er jeg så også "arbejdsløs"...ja jeg sætter det i "-er, for jeg er rent faktisk stadig lønnet af firmaet.

De kalder det fritstillet indtil 31. oktober 2011. Og imens dasker jeg rundt herhjemme med fuld løn, og hvis jeg finder et andet job inden 31. oktober 2011, så får jeg løn begge steder fra.

Så rigtig arbejdsløs er jeg vel ikke endnu?? Eller hvad??

Lene

1 kommentar:

Heidi sagde ...

Godmorgen Lene! Som jeg hører dig fortælle, er du BESTEMT IKKE arbejdsløs - men arbejdssøgende - og det er der stor forskel på! Men jeg beundrer hvordan nåde du og din mand kan gå derhjemme( op og ned ad hinanden:-)) og samtidig bevare optimismen - og ikke mindst - troen på at I begge nok skal finde et arbejde. Det er vigtigt - for at det skal lykkes - og med din optimisme, ER JEG SIKKER PÅ AT DU SNART FINDER NOGET.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...