lørdag den 4. juni 2011

Endnu et guldkorn fra sønnen

Igår talte vi om hvordan bogstaverne var blevet til, og om at menneskene i meget gamle dage, for millioner af år siden, ikke kunne tale, men kun sige sådan nogle abe-agtige lyde.

Så siger yngste sønnen: "Mor, var du født, da der ikke var nogle ord", og da især min mand brød sammen af grin, sagde sønnen: "Jamen, var mormor?"

Tid er en meget svær faktor, når man er 7 år....

Lene

5 kommentarer:

Julie sagde ...

He he ;0)

Forleden da vi spiste aftensmad.
Mikkel : mor er du gammel?
Mig : øhhmmm, hvorfor?
Mikkel : du har sådan nogen folder ved munden når du spiser.

Ja... hvad skal man lige svare til det ;0)

Anonym sagde ...

Ok , hvad skal man sige til det. nok ikke andet end man ikke ser ud som en på 20 merer. Ok der er heller ikke nogle der fløjter efter en merer. ha ha . God dag til alle fra en gammel mormor . :-)

Heidi sagde ...

Lene - det kunne da vist hurtigt være blevet pinligt:-) - godt din mand reddede dig på målstregen her! Jeg må sande, at det ER fra børn og fulde folk vi må høre sandheden. Mine børn er 13 og 18 - og der bliver ikke lagt fingre imellem nogle gange - uha - og her går jeg og føler, at jeg ser ung og frejdig ud:-)

Lene sagde ...

Julie: Griner højt, - det var sødt spurgt.
Da min datter var et par år, så hun sin farmor skifte bukser, og spurgte om hun havde "lommer i lårene", fordi hun havde sådan en tynd rynke hud.
Vær du glad for at det kun er om munden, du har folder :-)

Heidi:
Jeg har lige prøvet at synge SingStar med Beatles sange med min ældste søn. Da jeg rigtig havde skrålet med, sagde han bagefter: Du er altså mærkelig, mor :-)
Tak, det tager jeg som et kompliment :-)

Anonym sagde ...

Og jeg som synes det var lige strengt nok da min søn for mange år siden spurgte hvilket årstal jeg var født, og da jeg svarede 66 spurgte han om det var 1966... men det er jo ingenting i forhold til at være fra dengang da der endnu ikke var opfundet et sprog :-))
KNUS
Ulla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...