mandag den 16. maj 2011

Visit

Jeg har haft travlt med at hækle karklude.

Jeg har været i Søstrene Grene og købe garn. De har pt bomuldsgarn i skønne farver.

Jeg valgte farver i blå grønne toner. Og jeg har hæklet karklude.

Idag kommer min mor på besøg. Hun skal have 2 af dem, hvis hun er interesseret.
Vi skal ordne lidt have, og spise frokost.
Jeg har alt klar til at smække en porre/bacon tærte sammen.
Vi skal hen til nabo-huset, som pt står tomt.....udenfor på stien (det er jo nærmest IKKE naboens) står der en plante, som hvert år vokser sig kæmpe stor, for derefter at visne i vinteren....den vil jeg gerne have et par skud af til min have.....jamen der bor jo ikke nogen....den tilhører jo ikke nogen.....det er da ikke at stjæle!
Jeg får min mor til at gøre det......

Lene

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu må jeg grine højt - du vil sætte din mor til det? Du er da streng... Jeg synes nu ikke det er at stjæle - som du selv skriver den tilhører ikke nogen :o)
Skønne karklude - dem må du lære mig at lave
KNUS og ha' en dejlig dag
Ulla

Lone sagde ...

Ha ha, godt tænkt. Min gamle mormor, som ikke lever mere, kunne heller ikke stå for spændende skud og ingen mistænkte hende for at stjæle skud, så hun slap afsted med det ganske ofte.

Anonym sagde ...

nu har jeg været ude og stjæle en plante til min datter. det gik nu meget let. Og min gode ven betjenten , siger jeg ikke kommer ind og får et værelse , der hvor døren kun kan låses ude fra . Ha ha . Min gamle mor , som ikke er merer , sagde at man skulle stjæle blomsterskud for så groet de bedre. Tror nu ikke helt at det passet. Men håber nu alligevel Lene får glæde af den . Knus til alle fra mig :-)

Lene sagde ...

Jeg kan se, at ældre damer har Det med at snuppe et skud her og der...så længe man ikke ødelægger planten er det vel også i orden.
Men jeg har en gang været sammen med én, som stjal et tulipanløg i Tivoli! Det synes jeg altså IKKE er okay! Det fik hun også at vide!!
Lene

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...