søndag den 27. januar 2013

En skæv tandlæge

I husker nok, at jeg er en anelse pernitten, om hvordan ting skal stå

Og jeg har det åbenbart ikke fra fremmed. En dag min mor og jeg sad og talte ved et bord, flyttede jeg lige lidt på lysene efter et stykke tid, hvor jeg havde diskuteret med mig selv, om jeg skulle gøre det eller ej. I forstår nok, at de skal jo ikke stå på hver sin side af en plante, men sammen...lidt på skrå...

Men så var det, at min mor med et lettelses suk sagde: "Tak. Det var bedre."

Ja ja jo...så ved man jo, at man ikke er tosset....altså ikke mere end ens egen mor....

Og forleden dag, da jeg sætte mig i tandlægestolen, sagde jeg uden diskussioner med mig selv: "Det hænger da piv skævt det ur!" Det fløj bare ud af mig.

Lene

5 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Puha det kender jeg godt, jeg kan slet ikke slappe af hvis tingene ikke står som jeg vil :)Godt jeg har sådan en tålmodig mand :) Kom uret til at hænge lige ? :)

Pia Haun sagde ...

Sådan har jeg det også med ure... rettede på mine forældres gamle ur, med det resultat, jeg fik en skideballe, for det skulle hænge skævt, for at gå rigtigt... hm

Lene sagde ...

Dorthe: Nej, han rettede det ikke. Han kunne ikke nå derop :-) Så jeg lænede mig tilbage i stolen, og fik andre ting at tænke på...indtil jeg var færdig og rejste mig. Men jeg checker næste gang jeg skal derned :-)

Pia: Ej det er altså sjovt :-) tak for grinet.

sonja sagde ...

ting skal stå som ting skal stå, alså efter hvad jeg synes . gg

Randi B. Jensen sagde ...

Det der, det kender jeg godt - min mormor har altid sat tingene sådan, en på hver side eller i hver ende eller hvordan man nu kan beskrive det - hvor har jeg mange gange forsøgt mig på meget pædagogisk vis, at få hende til noget andet - men nej, hun siger ikke som din mor, hun flytter tilbage igen :)
Jeg kan simpelthen ikke lade være, hvis jeg kommer til et billede eller noget andet, der hænger skævt - jeg tillader mig ret ofte at rette på det :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...