onsdag den 5. september 2012

Lille pige håndledsvarmere

Min kollega har bestilt håndledsvarmere til sine døtre på 5 og 8 år.

8 år...den var nem, for jeg gik ud fra at det må være samme størrelse som min yngste søn.

 
Hvis man kigger efter på billeder her, vil man sikkert kunne se nogle afgnavet sorte drenge fingernegle. Han var ikke meget for at få taget det billed. Men størrelsen var fin.
 
Jeg har strikket det lilla stykke, og hæklet flæsen. Til den 8 årige måtte det ikke være for tøset og lille pige-agtigt. Det synes jeg selv, at jeg har løst fint her.
 
Men den 5 årige...hmm hvem kan lige huske, hvor stor en 5 årigs hånd er.
 
Jeg prøvede...og denne er hæklet.
 
Men sønnen kunne faktisk passe den, da jeg var færdig!
 
Den 5 årige håndledsvarmere skulle have fuld gas med bling bling...det synes jeg også, at jeg er lykkedes fint med her. Men desværre er den så for stor. (Jeg har en anden kollega, hvis 8 årige datter er vild med glitter, så hun får dem her)
 
Men jeg har tænkt over, at jeg nok bliver nødt til at strikke den lille håndledsvarmer, - det hæklet her har ikke så meget stræk i sig.
 
Men jeg skal lige hækle et sjal, som skal være klar til den 24.9.......rolig nu, ingen stress der.....i eftermiddag vil jeg købe garn til det.
 
Lene

2 kommentarer:

Ulla Reiche sagde ...

Kan man ikke måle, bruge maskeantal som på en strømpe str. 5 År ?.

Kh

Ulla Reiche

sonja sagde ...

Ingen stres siger du ang sjalet, jeg ville være meget meget stresset. Men ok jeg kender dig . De er meget søde fine farver. Det skal pigerne nok blive glade for :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...