torsdag den 1. marts 2012

Torskefilet i fad med hummersovs

Igår havde jeg købt torskefiletter hos vores fiskebil, og jeg var fuldstændig blank, om hvad jeg skulle gøre med dem.

Så manden og jeg søgte lidt rundt på nettet, og langsomt formede der sig en hjemmegjort opskrift i mit hoved.
endnu et billed med mærkværdige tern...

Tænd ovnen på 200 grader.

På en pande stegte jeg bacontern og løg. Efter lidt tid tilsatte jeg friske babyspinatblade og hvidløg.

Denne blanding lagde jeg i et ovnfast fad, og lagde torskefiletterne ovenpå.

Hummersuppe (fra dåse) og lidt fløde hældes henover, og tilsidst drysses med lidt revet mozzarella ost.

Det fik 25 minutter i ovnen.

Jeg serverede kogte kartofler til.

Yngste søn fik 2 portioner, og da han næsten havde spist op, sagde han: "Nu kan jeg simpelthen ikke spise mere, men mor...jeg vil godt have lov til at sige, at det smagte skønt!"

Sådan!!!

Lene


3 kommentarer:

sonja sagde ...

Det ser dejligt ud . i aften kommer din ene søster og mand og spiser , vi skal have Svensk pølseret. knus :-)

Anonym sagde ...

Nu er varm fisk (og nok slet ikke torsk) ikke min livret - men jeg må indrømme det lyder lækkert. Måske jeg skulle gi' det en chance en dag :-)
Knus
Ulla

Anonym sagde ...

PS: jeg kan lige høre yngstesønnen for mig :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...