Igår bagte jeg foccaciabrød.
Jeg bruger som regel opskriften fra Isabella Smith.
Igår prøvede jeg at bruge hvid hvedemel...hmmm det bliver da vist ikke rigtig min ynglingsmelsort. MEN, og her kommer fif'et som jeg har fået af en kollega.....
Jeg skar 2 løg i skiver og lagde i bunden af bradepanden og dryssede lidt salt henover (min egen tilføjelse til fif'et) og henover lægges dejen og bages som normalt med olie, rosmarin og salt ovenpå.
Jeg bruger som regel opskriften fra Isabella Smith.
Igår prøvede jeg at bruge hvid hvedemel...hmmm det bliver da vist ikke rigtig min ynglingsmelsort. MEN, og her kommer fif'et som jeg har fået af en kollega.....
Jeg skar 2 løg i skiver og lagde i bunden af bradepanden og dryssede lidt salt henover (min egen tilføjelse til fif'et) og henover lægges dejen og bages som normalt med olie, rosmarin og salt ovenpå.
Løgene "steges" og bliver møre, og smager utrolig godt i brødet.
Lene
4 kommentarer:
TAK for tippet.. Det skal da prøves, måske allerede imorgen hvor sviger kommer på besøg :-))
Elsker sådanne brød - skal da prøves med de løg - tak for tippet ! :-)
Det ser vildt godt ud.
Hvid hvede bruger jeg selv meget, synes det bliver rigtig godt, og så er samvittigheden bedre ved at sætte tænderne i hvidt brød ;-)
Tusind tak for tippet.
Kram Marlene
Det ser lækkert ud med løgene i bunden.
Den hvide hvede har heller ikke vundet plads i mit skab.
Send en kommentar