onsdag den 19. oktober 2011

Mary bakken

Min far går jo i den her "senil-klub"/hyggeklub 3 gange om ugen. Damerne dekorerer æsker med servietter, og min far hjælper dem med at hive eller klippe blomster ud af servietter.

Men min far ville også prøve derhjemme, og han kom i tanke om, at min mor ønskede sig en serveringsbakke. Så min mor blev sendt ud og købe en bakke, sandpapir, sort maling og lak.

Min mor så frem til en smuk blomster bakke.

Men igen snød min far hende!

Min far synes nemlig, at kronprinsesse Mary er meget smuk, så derfor gik han igang med at klippe i alle deres sladreblade, som min mor giver videre til sin veninde. Hun får næste gang Se og Hør uden Mary billeder.Her ligger udklippene løst på.Børnene har fået lov til at være med, men jeg tror, Frederik er klippet vækMin far har slebet bakken, malet den og til sidst lakeret den.


Min far glemmer at bruge sin venstre hånd efter blodproppen, men den her flotte bakke har nok været god træning. Han har både klippet og skåret billederne ud.

Lene

15 kommentarer:

Randi B. Jensen sagde ...

Sikke en ide din far fik - den er da sjov :-)
Jeg måtte se, hvad din far er for en - en utrolig dejlig beskrivelse du har skrevet om ham - ingen tvivl om, at du kommer fra et hjem med masser af kærlighed og varme.

Anonym sagde ...

nej hvor er den flot! og en sjov ide'. Hils lige din far.

Hilsen Jannie

Zgrubler sagde ...

Jøsses hvor ER den grim, men NØJ hvor er det bare go' humor! - for ikke at nævne den kærlighed, der tydeligvis også ligger i den bakke.
For hvis man ikke elsker, og elsker højt og inderligt, så gider man da ikke begive sig udi den slags krims.
Så det her er lige en godmorgen historie til mig, der får min totale respekt og ydmyghed, for tænk at være så elsket som din mor - og så efter så mange år.
Og tænk, hvordan det må ha' været at vokse op i et sådant hjem, med så megen kærlighed, omsorg og måske fremfor alt - humor.
Man skal passe på med at misunde andre deres grønne græs og lykke, for man ved aldrig hvad der ligger gemt.
Men jeg kan nu alligevel ikke helt nære mig for at i det mindste forestille mig, hvor (dejligt) det (måske) må ha' været.

Dorthe sagde ...

Hvor er din far dog en dejlig mand at lave sådan en fin bakke til hans kone.

sonja sagde ...

Jeg er osse meget glad for den , for han har haft så meget glæde af at laven den. God aften fra mig :-)

Mette sagde ...

Hold nu liige kæft!!!!!!! Aaaaaaahahahahahahaha.... Typisk far! Grundigt. Perfekt. Og frem for alt....et motiv vi andre ALDRIG havde valgt! Sådan!! :-)))

Mette sagde ...

....hmmm....zgrubler....er ikke lige klar over om vi skal blive fornærmet over din kommentar.... Men det er altså vores FAR der har lavet bakken. Måske er den grim...måske er den ikke.... Afhænger af øjnene der ser. Og vi ser et fantastisk stykke arbejde lavet med en rask hånd og en hånd som er 'forsvundet', så det er den smukkeste bakke vi længe har set....!!!!! Lillen, lillesøster til Lene, Mette

Anonym sagde ...

Sådan Mette! Bakken er smuk,og lavet af en fantastisk mand!
Hilsen Jannie

Anonym sagde ...

Jeg synes det er en fatastisk bakke - og tænk hvor meget vilje og kærlighed der ligger i den. Sonja - jeg kan godt forstå du er lykkelig for den... :o)
Ulla
PS Zgrubler... jeg blev faktisk lidt stødt over at du skriver som du gør... selvfølgelig har man da ret til at synes og sige hvad man vil... men man siger jo heller ikke til børn at det de har lavet i børnehaven er grimt (undskylder på forhånd hvis nogen føler sig stødt af sammenligningen... jeg synes bare at lidt pli ville være på sin plads).. men sådan er vi jo alle så forskellige (nu kom jeg i hvert fald af med det jeg har tænkt det meste af dagen)

Zgrubler sagde ...

Jeg er oprigtigt inderligt ked af, hvis jeg har stødt nogen med min kommentar.
Det var bestemt ikke min hensigt på nogensomhelst måde!
Hvilket jeg også havde håbet kom til udtryk i de efterfølgende ord jeg skrev - som skulle læses og forståes på den allermest kærlige måde!
Jeg kender om nogen, til at ting som måske og som oftest nok ville betegnes som 'grimt' i de flestes øjne, rent faktisk er smukt i ens egne øjne, fordi vi kender til historien der ligger bag.
Jeg personligt har nu altid stået ret uforstående overfor talemåden : 'Hvis du ikke kan sige noget pænt, så skal du tie stille.'
Det mener jeg er helt absurd. For jeg mener at hvis du vil høre noget pænt, skal du også kunne høre det måske knap så pæne... Ellers bør man måske ikke offentliggøre det ud til hele verden, der er fuld af mennesker, der besidder vidt forskellige meninger og holdninger og smag!
Og 'beklager' men jeg er heller ikke een af dem, der roser, uanfægtet eller af høflighed!
Heller ikke til børn!
Jeg mener at det er en bjørnetjeneste, og faktisk netop lærer børnene IKKE, at kunne tackle eller forholde sig til eventuel negativ kritik, som de undværgerligt vil blive udsat for på et givent tidspunkt i livet.

Jeg håbede, at min mening med første linie i min kommentar, ville blive klargjort, i de efterfølgende linier.
Dette var så desværre ikke tilfældet og det beklager jeg som sagt.
Men jeg har på ingen måde til hensigt at ændre på min indstilling, og jeg kommenterer fortsat på min måde, og dermed giver udtryk for min, mere eller mindre uforbeholdne mening, når det viser sig offentliggjort på min profil/blogforside.
Hvis dette er uønsket, så gør mig venligst opmærksom herpå og jeg vil acceptere dette og afmelde mig som fast læser af denne blog.

Zgrubler sagde ...

...jeg har nu lige igen læst min første kommentar -og jeg synes altså ikke at min mening om den bakke er til at misforstå!!!
Jeg ville vitterligt ønske, at i havde læst lidt nøjere i de efterfølgende ord og linier, istedet for tydeligvis KUN at hænge jer i ordet 'grim'!!

(men i kan da ikke i ramme alvor mene at den er pæn - i ordets bogstavligste forstand!??) ;-)

Anonym sagde ...

Dét er ordet grim. Dét er din nedladende holding til Lene s forældre og deres kærlighed til hinanden.
Jannie

Anonym sagde ...

Dét er ikke ordet grim!
Jannie

Zgrubler sagde ...

Sig mig lige engang Jannie - har du overhovedet læst hele kommentaren?????
For det lyder saftsuseme ikke sådan!!!
Og nu bliver JEG sgu sur!
For ingen skal dømme mig, for at være hverken nedladende og/eller fordømmende overfor hverken andres mennesker/deres ting eller kærlighed i det hele taget!!!

Så hermed en KRAFTIG opfording til at pudse dine briller og så læs liiiige kommentaren een gang til!

Tak!

Mette sagde ...

Som fast læser hos Zgrubler, kan jeg genkende sarkasmen og som en anden har sagt, så ligger skønheden i øjet det ser. Jeg vil sige det sådan, at jeg bakker Zgrubler op i at bakken er... speciel (prøver diplomati her)... Men som det også er skrevet, både af Zgrubler og andre, så er bakken meget mere end en bakke, det er et symbol på din fars kærlighed til Mary og din mor... hi hi hi... forstod godt det med Frederik... lidt sjovt... Kære bloggere... lad nu ikke en misforståelse gå længere end højst nødvendigt... det er jo ikke Facebook det her...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...