onsdag den 19. oktober 2011

Hvad synes du?

Har du fulgt med i diskussionen om Mary bakken, mit indlæg for idag?

Hvad synes du?
Altså ikke om bakken....

Lene

11 kommentarer:

Julie sagde ...

Jeg synes Zgrublers kommentar bliver helt misforstået. Det synes jeg er en skam, for efter min mening er det kærligt skrevet.
Jeg synes de der mener det modsatte skulle læse hendes kommentar igen ;0)Der er ikke det fjerneste nedladende mening i hendes hilsen.
Så må jeg jo se om jeg kommer i fedte fadet ;0)

Randi B. Jensen sagde ...

Kære Lene
Jeg har igen læst Zgrubler's kommentar og kan ikke helt forstå kritikken - jeg synes, hun viser stor respekt for dine forældre - at hun tillader sig at sige, at hun synes bakken er grim - alle har jo ikke samme mening,og jeg er en af dem, der hellere vil have folks uforbeholdne meening end jeg vil snakkes efter munden, så det stødes jeg ikke af.
Men jeg synes, diskussionen begynder at få en træls drejning, når det bliver en diskussion om, den ene har ret til at skrive dit og den anden dat - for lige såvel, som Zgrubler må skrive, at bakken er grim, så må Jannie skrive, at hun opfatter kommentarer på en negativ måde.
vi må respektere, at vi ikke alle læser med samme syn for sagen og derfor ikke opfatter tingene ens.
Kh randi

Annes Hjemmehygge sagde ...

Hej Lene
Jeg læste Zgrubler's kommentar, som den var ment, tror jeg. For jeg mener da, at hun udtrykte respekt for din fars arbejde og dine forældre iøvrigt. At hun så mener at bakken er grim; det skal hun vel have lov til. Det vigtigste er da, at din mor synes, den er dejlig. Så er andres mening om den da ligegyldig.

Camilla sagde ...

Jeg synes den er lidt svær. Nok har man ret til at sige sin mening men synes nok der er andre og pænere måder at sige det på end det er fremlagt.
Nu kender jeg ikke din far, men efter at havde læst historien om din far tager jeg hatten af for ham. Jeg synes det er en god tanke og et godt stykke arbejde han har fået lavet, Bare det at tage idén med hjem og selv finde et nyt motiv synes jeg er rigtig godt.

Mette sagde ...

Jeg synes det er total respektløst at sige at en andens arbejde er grimt! Tror jeg faktisk ikke jeg har set andre steder i blogland.... Og selvom jeg ser mange ting, som bloggere endda forsøger at sælge, som ikke falder i min smag, kunne jeg ikke drømme om at kalde det grimt! Der er jo en der har brugt tid, kræfter og kærlighed på det.... Og ja, min mening er sikkert farvet fordi det er lige præcis MIN far der har lavet det, men alligevel.... Hvis man ikke kan sige noget pænt, kunne man jo overveje om man overhovedet skal sige noget..........
Mette

Zgrubler sagde ...

Efter min bedste overbevisning, er der overhovedet intet respektløst i at give udtryk for at en given ting er grim.
Jeg vil ikke at fortsætte med at skulle forklare og forsvare mig - jeg har sagt det jeg vil sige i den retning, under det relevante indlæg.
Det er mig dog fortsat en stor gåde, hvordan det jeg skriver kan blive misforstået i en sådan grad.
Jeg er målløs, frustreret og ikke mindst ked af det.
Jeg er faktisk nærmest kendt for, at jeg formår at udtrykke mig på skrift, så der ikke kan herske megen tvivl om min mening og hensigt, med det jeg skriver.


Lene, jeg er hermed afmeldt som fast læser af din blog, og jeg forventer at du ligeledes afmelder dig min blog.
Jeg er faktisk ret rystet over, at du ligefrem hænger mig ud på denne måde.
Men glad for, at der er et par stykker, der har meldt at de i det mindste har formået at læse det, som det var ment fra min side.

Og naturligvis er jeg selvfølgelig også ude af GiveAwayen om det, sikkert grimmeste tæppe nogensinde lavet.
Grimt ja - men ikke desto mindre det mest fantastiske tæppe nogensinde og gennemsyret med omsorg og glæde. En tæppe, som jeg faktisk har bedt guderne om, måtte blive mit!!

Hvis nogen (igen) vælger at blive stødt over dette mit svar - så bliver jeg nødt til at sige det klart og tydeligt: det er faktisk ikke mit problem!
Men jeg har da stadig et lille håb og ønske om, at mine ord må blive læst,forstået og modtaget i den ånd som de er ment og skrevet!

Men en læser har til dels også selv et valg for, hvordan denne læser selv vælger at læse og måske fremfor alt tolke, skrevne ord.

Dette kan jeg på ingen måde, drages til ansvar for!

Zgrubler sagde ...

Og lige en sidste ting :
Lene - jeg mangler egentlig at du selv, melder dig lidt på banen og kommer med DIN klare tilkendegivelse.

Mette sagde ...

Nu var det jo rent faktisk ikke Lene, som startede diskussionen. Det var mig, som ikke brød mig om dine ord om min fars arbejde. Som jeg stadig mener er respektløst. Men, hvis man kommenterer må man også kunne klare at der kommer en reaktion.
Eller bare komme med en undskyldning, når man har handlet forkert.
Men lad det ikke gå ud over min søster, at jeg har været kritisk overfor din kommentar.
Mette, som kommer fra en familie, som passer på hinanden....:-))

Zgrubler sagde ...

jeg står 100% ved hvad jeg har sagt.
Det skal der ikke herske nogensomhelst tvivl om!
Og hvad der ellers har været at sige, fra min side er som tidligere anført, skrevet i mine kommentarer under det omdiskuterede indlæg.
Jeg har absolut intet imod div reaktioner på mine kommentarer - men når jeg oplever, at mine tydelige forsøg på at opklare den åbenlyse misforståelse omkring min mening, og at dette tydeligvis ikke bliver taget til efterretning, så mener jeg faktisk ikke der er ret meget mere jeg kan gøre.
Det virker efterhånden på mig, som om i (du?) ikke VIL indse, at det er jer (dig?) der har læst og misforstået.
Jeg efterlyser Lene's mening, fordi det for det første er hendes blog, og for det andet fordi det ligeså er hende der har lavet DETTE indlæg... Eller... det går jeg da ihvertfald udfra, det er.

Jeg forstår simpelthen ikke den virak, der åbenbart er skabt her.
Vendinger som 'familie der holder sammen' og jeg ved ikke.... Jeg bliver mere og mere målløs.
Jeg skrev at den bakke er grim.
Ja, og dét synes jeg virkelig.
Og hvad så?
Mister den i værdi for dig/jer fordi der er en vildtfremmed person, fra den anden side af landet, der har den mening?
Eller hvad er det der er så slemt ved, at jeg synes det?
Folk har nu engang forskellig smag og behag og gudskelov for det!
Og som jeg også har skrevet før - jeg har nu engang aldrig helt kunne forstå den talemåde, som du, Mette, også lige selv referere til.
'Hvis du ikke har noget pænt at sige, så ti stille.'
Hvorfor?
Hvorfor er det at man ikke må være uenig?
Eller gøre ops på at man har en anden smag?
Osv.
Jeg forstår det ikke.
Hvis du gerne vil høre det pæne, må du dælme også indstille dig på, at hører om det knap så pæne : læs: anderledes, mening folk kan risikere at have!
Hvorfor må man kun sige positive ting??
Er det ikke en måde at stikke blår i øjnene på sig selv???
Undgå livets sande realiteter?
Istedet for at indse og favne, at vi er forskellige individer, med forskellig holdning og mening om forskellige ting.
Eller er det bare fordi du/man/i/mange har svært ved at modtage og forholde sig til den måske knap så smigrende kritik. Som ikke engang nødvendigvis er kritik.
Men ganske enkelt bare udtryk for at man har anden smag / holdnng/ mening..!

Hvis i (du?) dog for pokker, gad eller formåede at se ud over ordet 'grim', i min første kommentar, åbne jeres hjerte bare lidt, og ikke læse det så snævert, som jeg føler i gør,- så kunne der måske være en lillebitte mulighed for , at i ville kunne se og læse den oprindelige mening med min kommetar.

Som jeg på ingen måde har tænkt mig at undskylde for.
Begrundelsen kan læses i min kommentar nr 2 under relevante indlæg!

Og så vil jeg lige igen gøre opmærksom på dette : Hvordan en læser vælger at læse, tolke og forstå et af mig skrevet budskab - har og kan jeg på ingen måde drages til ansvar for!!!

sonja sagde ...

Nu har jeg som konen til denne mand læst og læst hvad der er skrevet. Pigernes far er syg. 2 blodpropper i hjernen og en hjerneblødning + meget andet. Han kan ikke se med venster øje og ikke bruge venster arm. Hans handlemåde er heller ikke den samme , han er halv mand. En mand der altid har kunne lavet alt hvad pigerne og jeg skulle bruge. en mand der har passet sit arbejde i samme farvehandel i 51 år( hvor mange kan sige det). lige pludselig bliver hans verden taget fra han , ingen ting kan han alene. Hans verden er og bliver det sted hvor han kan komme 3 gange om ugen og og hygge sig med de dygtige mennesker der hjælper der oppe.

Så Zgrubler, hvor nemt tror du det har været for ham bare at klippe de billeder han gerne ville , hvor mange gange tror du ikke han har klippet forkert klippet noget af som skulle med, det er så svært at lave noget når du kun kan se med det ene øje . Prøv at holde hånden for og se hvor lidt du kan se. Jeg kan godt se at alt kan værer pæner .Tro endelig ikke det dummer er jeg ikke, men at krediserer nej det kunne jeg aldrig gører. Selvfølgelig må du have din ejen mening , det må vi alle. Men behøver du at smide det i hovet på os. Hvis du viste hvor ondt det har gjort på os , for Bents skyld , som heldigvis ikke ved alt det her. En lille smule pli gør ikke ondt , og der var nok ikke gået nogle skår af dig , hvis du ikke havde komteret det . Bent er stolt over sin bakke , skal have den med på Kammerhuset i morge odg vise den der oppe. Han har ikke så mange glæder merer, skulle jeg så tage den lille glæde fra ham og sige at hans bakke ikke er pæn . Nej aldrig. Jeg tror heller ikke du vil blive glad for næste gang du laver noget , og jeg siger at det er det grimmeste jeg har set. Jeg vil ønske dig alt godt med dig selv og din familie. Og du er velkommen at skrive til mig , adressen kan du nok finde . mange gode hilsner Sonja.

Zgrubler sagde ...

Kæreste Sonja - jeg så lige een gang mere, for din skyld!

Ja, jeg synes den er grim.
Men når du læser videre i min kommentar, så mener jeg også at jeg giver udtryk for, at jeg så udmærket er klar over meget kærlighed der ligger i den bakke. Udover at jeg synes det er vildt god humor!
Og jeg mener også at huske at jeg beskriver, at hvis man gider gøre sig så stor umage/besvær med at lave noget sådan (som jeg jo synes fremgår med al tydelighed, også pga Lenes beskrivelse) så er det udelukkende fordi man (han) elsker nogen (dig) meget højt.
Og med sådan en kærlighed er man heldig. Det mener jeg OGSÅ at jeg skriver i min kommentar.
Ligesom jeg vist også skriver, at jeg synes Lene er heldig, at være vokset op i et sådan hjem, der tydeligvis har været (er) fyldt med kærlighed og humor.

Vis mig lige bare eet eneste sted, i min den første kommentar, eller den anden - eller i nigen som helst af de kommentarer jeg har skrevet, hvor jeg skulle ha' udtrykt nogen som helst form for respektløshed over bakken, din mand, hans arbejde, dig eller Lene!??
(og jeg gentager, at det at jeg synes bakken er grim, er ikke respektløst! - det er lutter udtryk for at jeg har en anden smag!)

Hvis mig, hvor jeg har skrevet, vist eller udtrykt den mindste form for disrespekt eller lign....

Og prøv så ligeledes, om du kan finde steder, hvor jeg giver udtryk for det modsatte.
Altså hvor jeg giver udtryk for respekt og måske endda ovenikøbet lidt misundelse...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...