mandag den 19. september 2011

Hæklet baby tæppe

Sidste søndag sad jeg med hænderne i skødet og så tv.
Det går jo ikke. Jeg bliver rastløs.

Åh, jeg kunne da hurtigt hækle en baby tæppe til hende på job, hvis vikariat jeg går i. Hun går først fra på fredag, så jeg har tid endnu.

Hun er en sej kvinde iøvrigt! Er alene med en dreng på 4 år (som hun har med sin eks.), men hun ville gerne have et barn til, inden hun blev for gammel.

Så hun er blevet ....tja hvad mon det hedder...hun må være blevet gravid med en sædbank!

Jeg synes, det er så cool bevist gå ind i rollen som enlig mor til 2 børn...sejt!!!

Så kommer diskussionen om barnet (en pige), som skal leve hele sit liv uden at kende sin far. Den diskussion vil jeg ikke gå ind i.

Men tilbage til tæppet....Alle lapperne skal hækles sammen (47 stks), og til sidst tror jeg, at jeg vil hækle en tungekant hele vejen rundt.

Jeg mangler dog lige et par lapper endnu. Men jeg skal nok nå det til på fredag....men der bliver ikke tid til meget andet!

Lene

3 kommentarer:

Randi B. Jensen sagde ...

Det bliver den seje kvinde helt sikkert glad for. Jeg hæklede også et tæppe i firkanter til mit barnebarn - jeg hæklede en kant af fastmasker udenom.

sonja sagde ...

Hvor bliver det sødt. Det bliver hun glad for . God dag :-)

Helle sagde ...

det bliver super sødt ...skønne farver :)

ang. liv uden far ... jeg kender ikke min far og jeg var alene med 3 drenge der ikke har kontakt til deres far og de er blevet skønne drenge ,jeg tror livet kan leves på mange måde og der er ikke en bare en måde og hvem siger hvad der er den bedste og mest normale ... bare min mening :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...