tirsdag den 16. august 2011

Vil du med en tur til Legoland?

Trods regnen fik jeg taget nogle billeder i Legoland.

I skal næsten slippe for at se legoklodser, - dem har vi vist allesammen set før.


Men jeg så denne lille have tilhørende et eller andet slot. Jeg synes, de her højbede var så søde.

Vi blev nødt til at købe nogle regnslag, og yngste sønnen synes, at hætten var meget nyttig, - omvendt på altså, når han skulle kigge ned i springvandet, - spændt ventende på at vandet stod op i hovedet på ham. Fiffig ung mand!

Jo, vandet stod pludselig op i hovedet på ham...det var så sjovt, for han blev simpelthen så forskrækket, og var ved at dø at grin bagefter.Jeg troede, at jeg så pæn ud den dag!

Jeg havde taget (vandfast) mascara på og sat håret, men regnvejret havde fået håret til at klaske, og det gule regnslag er egentlig ikke særlig klædeligt....men godt jeg har solbrillerne klar i håret!!


I en af butikkerne kan man nu købe liiige den legoklods man mangler...jeg mangler ikke nogle klodser, - jeg er klodset nok i forvejen, men farverne var lækre at kigge på!

Desværre havde mit kamera på det her tidspunkt fået lidt vand, som blev til dug, da jeg kom ind i butikken, - derfor er billedet lidt sløret.


Ved indgangen blev jeg mødt af de her farver!!

Jeg hev kameraet op .... det er jo total fede farver...mums jeg elsker det billede!

Hvis solen havde været fremme, havde jeg ikke set det her, for så havde alle klapvognene været udlejet....jeps det er klapvogne!

Lene

2 kommentarer:

sonja sagde ...

Du kan noget med farver. jeg tror slet ikke jeg ville havde set halvdelen af hvad du har set. Datter af en farvehandler har nok sat sit spor ha ha . Dejlige billeder som altid . God dag til alle fra mig :-)

Anonym sagde ...

Jeg synes nu du ser ganske skøn ud... regn og vådt hår til trods :o)
KNUS
Ulla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...