torsdag den 30. juni 2011

Leifs Paté

Idag får du opskriften på min eks-svogers lækre paté.


Her serveret på en bund af rucola med olie, citron balsamico og læsø-salt

500 g hakket oksekød
500 g hakket kalv og flæsk
1 pakke kyllingelever
1 pakke bacon i skiver
1 grøn eller rød peberfrugt
1 fint hakket løg
1 spsk dijon sennep
salt & peber

evt. hakket bladselleri
evt. hakket hvidløg
evt. oregano/basilikum
evt. revet ost
evt. champignoner
(mange muligheder)

Grønsagerne hakkes fint og klares på panden.
Kyllinglever blendes, og blandes godt sammen med kødet.
Grønsagerne tilsættes, og der tilsættes snennep og krydderier.

Det hele fordeles i en rugbrødsform.
Bacon skiverne lægges over.
Bages i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader.

Jeg serverede paté'en kold, og med en god gammeldags kartoffelsalat med creme fraiche og mayonnaise til


samt tomatsalat med mozzarella


God fornøjelse

Lene

3 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor ser det lækkert ud - rigtig sommermad! Og skønne farver - så der er noget godt for øjet og for maven:-)

sonja sagde ...

Det glæder jeg mig til at smage engang. :-) :-) Knus fra mig

Pia sagde ...

Det ser meget lækkert og indbydende ud :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...