torsdag den 3. marts 2011

Konfirmation - idéer til drenge

For et par år siden blev min ældste søn konfirmeret.

Og idag skal du have et par ideer til borddekoration til en dreng. Det kan godt være en del svære til en dreng, fordi man ikke bare kan pynte med blomster og blonder.

Til begge konfirmationer havde vi lavet et kors til hver af gæsterne. To stk elefantståltråd, bukket omkring en lille rundtang i hver ende, og derefter omviklet med ståltråd med perler på.

Det tager tid, - men gæsterne er glade for at få en lille gave med hjem.


Endvidere havde min datter og jeg købt et billigt glas i Ikea til hver gæst, som vi "pakkede" ind i blåt håndlavet papir og laklim...nok det man kalder decoupage! Øverst limede vi et tyndt sølvbånd på.


De blev til bordkort, som gæsterne kunne tage med hjem.

Jeg rev et stykke sort papir, hvor jeg skrev navnet, og satte det fast på glasset med en blomsterclips. Så satte jeg fyrfadslys ned i, så lyset kom rigtig pænt igennem papiret.


Jeg havde en del lys på bordet, men holdt det meget enkelt med blomsterne i "sølv"vaser fra Fakta.

Min søn var tilfreds, men når jeg ser billederne nu, kan jeg godt se, at jeg nok havde for mange lys på bordet. Men pænt var det!

Lene

5 kommentarer:

Lene sagde ...

blot en test på om man kan lægge kommentare ind i dag
Lene

ullab sagde ...

Når du kan - kan jeg så også?

ullab sagde ...

Mærkeligt når jeg ikke kunne tidligere :o)
Du skiver at det er et par år siden - men hvordan kan der allerede være gået et par år, det fatter jeg ikke..Nå men fint ser det ud... til trods for alle de forskellige lysestager :o))
KNUS

Anonym sagde ...

Når jeg ser billederne fra begge fester, kan jeg ikke forstå det er så længe siden , og hvor er der sket meget på de par år. God dag til alle fra mig

Design À la Camara sagde ...

Ser vældigt hyggeligt ud

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...