mandag den 20. december 2010

Hjerter og blomster

Søndagen blev tilbragt sammen med en veninde på strøgtur i København. Det er en fornøjelse at gå rundt der med én, som ikke har været derinde, siden Daells Varehus eksisterede! Der er jo sket en del siden da. Det var lidt som at gå rundt med Snøvsen lige efter Eigil har fundet ham i skoven, og Snøvsen for første gang kan se verden. Han siger konstant; "Nej se dog" med stor begejstring i stemmen.

Vi nåede slet ikke det hele, så vi tager en tur til en anden dag efter jul.


Ved Illum havde de pyntet de sødeste vinduer med små dukker, lækkerier og sjove påfund. Der kunne man godt gå på opdagelse, for der skete så meget i hvert vindue. I må nøjes med en del af et vindue.

Endnu en gang i denne måned fik jeg en gave. De sødeste, blødeste, varme og kærlige hjerter. De varmer mit hjerte. Tusind tak for dem.I sommers startede jeg på at hækle et tørklæde. Jeg er stadig i gang! Jeg har foreløbig hæklet 85 blomster, men jeg kan se, at det stadig ikke er nok, og måske jeg vil have en ekstra farve med. Den lyserød skær lidt i mine øjne og det føles ikke rigtig endnu. Men jeg skal nok finde derhen, hvor det føles rigtigt.


Jeg ved heller ikke i hvilken form og mønster de skal syes sammen, men det skal også nok komme! Og I skal nok få lov til at se det færdige resultat, men jeg kan ikke love hvornår det bliver færdigt.

Opskriften på de små blomster skal I nok få imorgen. Man kan nå at hækle 2 stk. i en reklameblok, og opskriften er meget nemt, ellers kunne jeg ikke have hæklet dem.

Smuk mandag til dig
Lene2 kommentarer:

ullab sagde ...

Tak for en dejlig dag - det var skønt at genopleve Strøget sammen med dig.. Jeg kan slet ikke forstå hvor dagen blev af....Væk var den bare i et snuptag. Jeg glæder mig allerede til vi skal afsted igen :o)

Jeg er glad for at du kan li' hjerterne..De er nemlig lavet specielt til dig, men det ved du jo.

Tak fra det fine armbånd - det er fantastisk hvad der kan komme ud af plasticperler.

Knus fra Snøvsen der spændt venter på posten :o)

Lene sagde ...

@Snøvsen: Vi må snart afsted igen. Vi mangler at komme i garmbutikkerne! Men dagen var underligt nok meget kort..sådan er det jo, når man er i godt selskab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...