onsdag den 15. december 2010

Fra lyst til "jeg gør det"

Jeg har gennem længere tid nu fulgt med i diverse blogs rundt omkring, både mad- og kreative blogs, og jeg har fået lyst til selv at have en blog. Men jeg har selv haft mange "imod'er" fx er det mon andre end min mor, mine veninder og datter som gider læse min blog, er jeg virkelig så interessant, at andre gider læse mine indlæg.

Men jeg er kommet frem til at når jeg elsker at hoppe rundt i jeres andres blogs, så er der måske en enkel af jer (eller flere), som vil kunne få noget ud af min blog.

Nu er det store problem så hvordan i alverden gør jeg det her!! Idéerne vælter frem, men det tekniske kan blive en prøvelse. Nåh, men jeg prøver mig frem....eller kalde på min mand, som har styr på sådan noget.

Jeg er 45 år, gift for anden gang, har 3 børn. En datter på 20 år og to sønner på henholdsvis 16 år og 6 år. Det kan godt være at der bliver lidt skriv om dem ind imellem. Især den lille siger jo nogle meget sjove ting, nye ord som skal testes af, og ikke altid i den rette sammenhæng!

Jeg har altid godt kunne lide at bruge mine hænder og hovedet.

Da jeg var barn, lærte min far mig fx at lappe cykler....lige på det punkt brugte jeg ikke mit hoved! For fremover kunne jeg jo selv lappe min cykel, mens mine søstre stadig fik far til det. Min far har også lært mig mange andre ting, som I nok skal komme til at høre mere om.

Min mor har lært mig at strikke, brodere og sy. Og de senere år er jeg blevet mere og mere kreativ, når jeg har overskud af energi til det. Min mor er super dygtig til at sy, så det overlader jeg til hende. Jeg kommer med idéerne, og min mor udfører dem....vi er et godt team, mig og min mor!

Så jeg har været på diverse små kursus, som jeg har fundet frem til sammen med min veninde Ulla. Vi har været på smykkekurser, genbrug af gummikursus, filte kursus mm. Endvidere snuser jeg rundt på nettet/you tube og finder andre spændende ting, fx flette tasker af fx Anders And blade....et projekt jeg lige glemte at informere min ældste søn om (det var hans Anders And blade jeg klippede op).

Jeg finder hele tiden på noget nyt, og får tit stukket min næse lidt for langt frem....fx har jeg været nøgen i bladet Q. Den historie kan I også få en anden dag.

Men nu vil jeg gå ind og brodere mit juletræstæpe "færdigt", og vender tilbage med et skriv om det, og forhåbentlig et billed, hvis jeg kan finde ud af at lægge billeder ind.

Hjertelig velkommen til min Verden
Lene

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære søde Lene. Tillykke med din nye blog...Jeg glæder mig til at følge den og til at læse hvert et ord du skriver :o)
Knus fra Ulla

Anonym sagde ...

Hej Lene.
Hold da op hvor kan du en masse. Lige fra at lappe cykel til at bage de dejligste kager. Dine finsk brød smager godt. vi ses . mor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...