Men min søster havde forleden dag 5 gamle pølsebrød, som hun forvandlede til lækre hjemmelavet croutoner.
Hun skar brødene ud i mindre stykker, krydrede dem med 2 fed hvidløg, olie og salt. Så stillede hun dem ind i en 200 grader varm ovn, indtil de fik en fin gylden farve og blev sprøde.
Af de 5 pølsebrød blev der både til caesar-salat, og en ekstra skål som hendes børn tømte med velbehag.
Jeg elsker caesars salat!
Lene
3 kommentarer:
Tak fordi du lige skrev det i dag... nu ved jeg hvad mit halvgamle og halvtørre brød skal bruges til. Det er lige på kanten til at ryge ud. Nu ved jeg goså hvad jeg skal ha' til aftensmad... Skønt :o)
KNUS
Det er en dygtig søster du har . Hilsen fra mig til alle :-)
Jeg havde nok ikke lige tænkt på at bruge pølsebrød til det, men hvorfor ikke! Det minder jo meget om franskbrød.
Send en kommentar