tirsdag den 14. maj 2013

Symaskine-gode-råd søges

Jeg skal have mig en symaskine og sy alt muligt nu...jubii.

Men hjælp mig...hvilken symaskine skal jeg vælge?

Den må koste 3.000,00 kr. Og jeg er jo på næsten nybegynder-stadier. Har taget kørekort til symaskine i folkeskolen, og syet lidt. Men men men...

Jeg ved absolut intet om symaskiner. Så gode råd søges....

Lene

9 kommentarer:

ida, Silkeborg sagde ...

Hvis du har en lokal symaskine forhandler, ville jeg købe en brugt maskine der, der er som regel nogle måneders garanti og det er nemmere at komme igen, hvis der er noget som ikke virker. Hvis du køber den i et supermarked, er der ingen service og ingen hjælp. Håber du finder en som du bliver glad for.

lotte sagde ...

jeg startede med en bernina bernette, den er nem at betjene og har nu fulgt mig i snart 5 år.

dog kan jeg ikke finde modellen, men jeg vil da anbefale dig at købe en brugt kvalitetsmaskine frem for at snuppe en supermarkedsmodel

Irene Larsen sagde ...

Hvor spændende :)
Jeg er absolut ingen ekspert og stod selv i samme situation for et par år siden. Jeg blev dengang rådet til ikke at lade mig friste af de billige supermarkedmaskiner, så jeg gik til en forhandler og fik en rigtig fin begyndermaskine til 3200.- Det er en Brother og jeg er virkelig glad for den.
Nu har jeg lige købt en overlocker hos symaskine.dk. Der kan man spare mange penge både på nye maskiner og demomaskiner. Super priser og super service. Det er værd at tjekke ud. Jeg var lidt skeptisk ved at købe på nettet, men alt gik problemfrit og jeg havde maskinen dagen efter jeg bestilte den (lyder næsten som et sponsoreret indlæg, men det er det altså ikke).
Rigtig meget held og lykke med det:)

Lydert sagde ...

Jeg startede også med at sy på en Bernette, som jeg havde i 20 år, den blev kun skiftet, fordi jeg gerne ville have en, der kunne lidt mere.
Nu har jeg en Pfaff, som jeg har købt hos symaskine.dk. Jeg har godt nok handlet i deres butik, men min datter har købt overlocker på deres web - helt uden problemer.
God fornøjelse med at finde den helt rigtige maskine til dit brug

Randi B. Jensen sagde ...

Jeg har en Elna maskine, den er købt i 1980, altså ikke topmoderne, men den kan sy en overlock, strecksøm og meget andet. Den har aldrig fejlet noget og har været brugt rigtig meget.
Hvordan Elna kvalitetsmæssig er i dag, ved jeg ikke, men jeg har set, at man kan få dem i Stof & Stil og de findes i flere prisklasser.

Elisa Frederiksen sagde ...

Hvis du går i Stof 2000 kan du få gratis hjælp af en professosionel der kommer i forretningen en gang om måneden og kan vejlede dig og hjælpe dig med alt hvad der kan være af problemer når man er nybegynder. Jeg har haft meget hjælp af hende de har her i Hundige.

Elisa

Ulla Reiche sagde ...

Hej.

Jeg tænkte på dig idag da jeg var i stof og stil. De sælger maskiner og ikke mindre end 3 stk var i den prisklasser du efterlyser. Prøv at tage derud og se på dem

Kh

Ulla

Anonym sagde ...

Hvis dét var mig.....ville jeg skrive til MIN søster. Hun véd alt om sådanne sager. Så skriv til hende på Facebook.
Jannie

Anonym sagde ...

Jeg ved absolut ingenting om symaskiner - men du burde købe den du nussede på håndarbejdsmessen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...