mandag den 15. april 2013

Det' Sprutter

Sørøveren og den bly viol

Som så mange andre har jeg opdaget den sprutte-gruppe på Facebook, som indsamler hæklet blæksprutter til neonatalafdelingerne landet over. Det er et super godt og fantastisk initiativ, så jeg har haft gang i hæklenålen, og fået brugt lidt rester.

De to med de sjove vittigheder

Jeg har igår afleveret min sprutter til Laila, som står for Herlev sygehus. Men jeg synes lige, I skal se dem.

Bøllerne

Blomster-pigerne

Jeg bliver nødt til at holde en lille hækle-pause. Jeg har simpelthen fået så ondt i mine tommeltotter, så nu må jeg nøjes med at strikke den næste måned...altså når jeg liiiige har fået hæklet en hvid overdel til en pigekjole.

Lene

3 kommentarer:

sonja sagde ...

Jeg synes det er så flot at alle i dejlige piger der ude sidder og hækler sådan nogle søde sputter.Stort hurra for jer.Knus til alle. Sonja :-)

Den kreative tante sagde ...

De er godt nok søde de sprutter du har fået lavet. Har selv tænkt at jeg skulle lave nogle også men har ikke lige motivationen p.n.t. men det kommer vel igen.
God dag
Jette.

Randi B. Jensen sagde ...

De er rigtig søde dine sprutter - tænk sådan nogle lavede min farmor og min svigermor også for mere end 30 år siden, da mine børn var små, men hvor de blev af, det ved jeg ikke, for vi har ingen af dem mere. Deres var dog ikke så sjove som dine.

Jeg sidder stadig og smiler over dit skriv om fuglen - hvor dejligt, at du fangede den, for ellers havde den nok ikke overlevet ret længe.
Det er skønt med en fugl, men det der har afholdt mig, er det svineri de laver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...