søndag den 10. juli 2011

Må kvinder det?

I denne tid nyder mænd at se på de letpåklædte kvinder....det ved alle jo. De er ingen hemmelighed. Unge og gamle mænd kigger efter dem.
Jeg havde en gang en kæreste, som en sommerdag kom hjem uden sine højt elskede solbriller.

Han havde mistet dem, da han med god fart på bilen og åbne vinduer, havde drejet hovedet efter en flot kvinde, derved havde vinden taget får i solbrillerne, og hevet dem af ham, og bilen bag ham havde kørt henover dem!
Nu er jeg jo blevet 46 år, og jeg tænker nu, om det er tilladt for os kvinder at kigge efter mænd?Unge mænd som fx løbetræner uden t-shirt på? Ældre mænd som fx klipper hæk i bar overkrop?

Hvorfor hører man aldrig kvinder tale om det ved frokost-bordet i firmaets kantine? Mændene ved bordet ved siden af taler da om hende, de så ved et stoppested om morgenen!

Hvorfor denne forskel?

Kigger du efter pæne overkroppe?Jeg indrømmer gerne, at jeg lige kigger en ekstra gang nogen gange.

Lene

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt at der nu er kommet aircondition i de fleste nye biler ... detkan sikkert spare et par solbriller her og der :o)

jeg synes da bestemt at piger taler om alle de flotte og skønne mænd der omgiver os... og JO SGU... kvinder må gerne kigge og gør det også..Jeg tror ikke at jeg kender nogen piger som kan sige helt ærligt at de ikke kigger efter en god overkrop eller en lækker røv. Det er er da ikke for sjov at man ser boksning, ballet eller fodbold :o))
KNUS
Ulla

sonja sagde ...

Man bliver da aldrig for gammel til at se efter en flot mand gg.

vibeke sagde ...

Hehehe, Fedt at han fortalte det. Jeg er lidt vild med løberne i bar overkrop. Det er lige før de kan motivation nok til at komme i gang med løbetræningen. Lige før..

Heidi sagde ...

ENDELIG et lidt "modigt og provokerende" indlæg fra dig, Lene:-)- herligt:-)
Forhåbentlig bliver vi aldrig for gamle til at kigge efter mænd - den dag vi stopper med det - tror jeg lige så godt vi kan sætte os i stolen og vente......... - som Sonja også siger!
Jeg kigger da efter mænd - om de har bar overkrop eller ej - er egentlig ikke det afgørende for mig. Mere deres ansigt og udstråling jeg går efter - men er der en bar flot bryskasse med lidt "Blødt Egetæppe" på, gør det da heller ikke noget:-)
DET er da netop en af livets mange GRATIS glæder, som vi piger skal huske at benytte os af!

Anonym sagde ...

jo jo det gør vi da alle ;-)
og det har vi altid gjort.

Inge sagde ...

Du kigger jo efter malerier og ikke mænd kære Lene knus farmor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...