søndag den 26. december 2010

Julehygge

Igår sprang jeg over med et indlæg til dig. Jeg havde dårlig samvittighed, og den blev jo ikke bedre, da min datter sms'ede om aftenen og skrev, at min faste læser sad klar til at læse dagens indlæg. Uha, det må du undskylde.

Men jeg slappede totalt af igår, og nåede dejligt meget. Gik igang med at hækle et tørklæde, denne gang et bestillingsarbejde netop til datterne. Fik gjort lidt rent. Farvede de grå udvoksninger. Fik sat lidt orden på alle mine hobby ting (fandt faktisk et tørklæde jeg er igang med som jeg skal vise dig en dag). Fik bagt franskbrød, set tv og spist ris a la mande. Manden lavede et mindre julefrokost-bord til aftensmad, så alt i alt en rigtig god slappe dag.

Inden julen slutter skal jeg lige vise dig et flettede hjerte jeg lavede for 19 år siden. Det tog rigtig mange timer, men det lykkedes til sidst.

Bemærk de 9 små flettede hjerte. Det krævede stor præcision, og de var grunden til, at det tog så lang tid.

Et andet hjerte, jeg også synes du skal se, fik min søster meget passende lavet i sneen i juleaften, da hun drejede vores far rundt i rullestolen.


En hjertevarm dag til dig og din familie
Lene

3 kommentarer:

ullab sagde ...

Godt du havde dårlig samvittighed - jeg sad enmlig også og tjekkede ting og tanker flere gange - til trods for at jeg var til julefrokost.
Jeg blev inspireret af dit hæklede tørklæder - og er også gået igang med et.. bare lidt anderledes :o).. og nu kalder der endnu en julefrokost... 4. dag i træk hvor vi skal vi byen, godt man ikke skal på job i morgen.
Knus og ha' en dejlig 2. juledag
Ulla

Anonym sagde ...

hej. 2 forskellige hjerter. Det ene er symbol på julen og det andet på kærligeheden. fint med dem begge.

knus til jer alle . mor

May sagde ...

Jeg synes man skal blogge, når man har tid lyst og overskud :-) Ser frem til at se flere billeder af dine hæklerier. Hav en god aften!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...