søndag den 19. december 2010

Perler og jul i Herlev

Igår blev der smeltet perler i ovnen


Jeg må være ærlig og indrømme, at det hurtigt blev MEGET kedeligt at stille perler op på bagepladen! Men resultatet var simpelthen så flot! Perlerne skinner mere, når de er smeltet, og de er så lækre at se på.Senere på aftenen blev der lavet armbånd i stor stil. Vi smeltede 6 plader perler, og har fået alle disse armbånd produceret, - og vi har stadig perler til overs.

Inden aftensmaden kørte datteren og jeg en tur. Vi tog mandens bil, for min bil er helt frosset til i begge døre nu, og umulig at komme ind i!

Men jeg synes lige, I skal have et par billeder fra Herlev i julestemning.Dette må være Herlevs mest julepyntet hus


En julepyntet brandhane...og nej, det er ikke mig og datteren, som har pyntet den. Den har stået sådan siden torsdag, og får mig til at smile hver gang jeg kører fordi.

Husk at hygge jer denne 4. søndag i advent
Lene

11 kommentarer:

ullab sagde ...

Jeg kan godt love dig at jeg skal hygge mig... Sidder i toget på vej til søndagsstævnemøde :-))...

Sikke da nogle armbånd - de ser rigtig fine ud. Det må jeg prøve en dag.

Ses

Anonym sagde ...

Sikke nogle flotte billeder der er taget af Herlev om aftnen, det må da næsten være en professionel fotograf der har taget dem, så flotte som de er.

Hav en fantastisk snefyldt søndag :-)

Mr.Jay sagde ...

Tjah du huskede da det var 4. søndag i advent, men huskede du lysene? Næeh, du har for travlt med blogge... c",)

Anonym sagde ...

hvor lang tid skal perlerne have i ovnen og på hvor mange grader? Hyggelig blog forøvrigt :-) Lillen

Lene, TingOgTanker sagde ...

@Lillen: De skal for i ALMINDELIG ovn...ikke varmluft, så skal I til at stille perlerne op igen...ved 200 grader i cirka 5 min. I er ikke i tvivl om, hvornår I kan tage dem ud.
Rigtig god fornøjelse. Lene

Anonym sagde ...

Tak Søster Lystig... Vi går fluks igang :-) Mette

Lene sagde ...

@Jørn: Dejligt at jeg har en mand som godt kan lide julen og hyggen, selvom jeg glemmer lidt, når jeg sysler.

May-Britt sagde ...

Hej Lene - super fin blog og super god idé med at smelte perler. Det skal jeg og min datter helt sikkert lave i dagene mellem jul og nytår - det bliver dælme hyggeligt! Tusind tak for tippet og må dig og familien have en rigtig dejlig jul! KH May

Lene sagde ...

@May: Tak for roserne, og velkommen til som min nr. 2 faste læser. Det gjorde mig meget glad. Rigtig god fornøjelse med perlerne.
Lene

Lene sagde ...

@May: Jeg har oprettet mig som fast læser inde på din blog, men jeg får kun set 2 linier af dit indlæg. Der sker noget underligt noget. Og jeg kan ikke lægge en kommentar. Derfor vil jeg ønske dig og din familie en god jul herfra.
Lene

Anonym sagde ...

det er mega fedt man kan også lave skåle ud af perler man skal bare putte perler i en ild fast skål og perlerne skal være oppe ad siderne og ind i oven ved 200 grader varmluft og nar så perlerne er runde og flotte og smælted tager du dem ud og ind under kold vand med det samme der bliver mega godt prøv det

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...