tirsdag den 31. december 2013

Godt nytår

I år er det ikke blevet til så mange indlæg her på min blog. Først opdagede jeg Pinterest med alle de billeder og lækkerheder, der ligger der fra hele verden. Derefter opdagede jeg Instagram, - og da jeg altid har elsket at tage billeder af alt muligt, så blev jeg hængende der.

Så derfor er min blog meget overset. Jeg undskylder meget. 

Det er nu ikke, fordi jeg ikke er kreativ. Jeg hækler og syer stadig meget. Og alt mulig andet som jeg også lige vil prøve. Men overskuddet til at skrive her og lægge billeder ud, har jeg ikke.

Jeg synes pludselig heller ikke, at jeg har noget interessant, spændende eller sjovt at fortælle, og når jeg ikke har noget at byde ind med, så vælger jeg at tie stille.Men jeg synes ikke, at I skal snydes for at se mit motiv på mit juletræstæppe for i år.
Og sidste år, - for jeg må indrømme, at det har jeg først fået lavet i år.
For 2012 blev det et lille grantræ i en potte.Og for i år en lille engel, 
som har tændt et lys og beder en bøn. 
Og det er, fordi det jo var i år, at min far gik bort.

Nogen kan måske huske, at jeg fik nyt job i marts måned...et fast job.

Men jeg føler mig som en puslespilsbrik, der ligner, at den passer et bestemt sted, men som så bare ikke passer ned i den ledige plads alligevel.

Derfor søgte jeg og fik et andet job i en mindre kommune, hvor jeg også skal lave løn, men der er mulighed for at lave andre ting også, fx undervise, som jeg jo rigtig godt kan lide.

Så jeg glæder mig til 1. februar, hvor jeg skal starter der. Så må vi se, hvad det bringer. Det bliver derfor et spændende år 2014.

Rigtig godt nytår alle sammen.

Pas på hinanden.

Lene


3 kommentarer:

Anne sagde ...

Godt nytår, Lene. Jeg har undret mig over, hvor du blev af. Dejlig at høre nyt igen. Og instagram har taget meget over, det er bare så nemt.

Randi B. Jensen sagde ...

Rigtig godt nytår til dig Lene - håber du bliver glad for dit nye job.
Jeg er ikke ejer af en Iphone, men af en Windowsphone, og kan derfor ikke komme på instagram, så jeg kan desværre ikke følge dig der :(

Lydert sagde ...

Jeg følger dig på Instagram, og du har da masser af spændende tilg at vise og fortælle.
Personligt er jeg mere til bloggen, Instagram bliver vist aldrig lige mig.
Forhåbentlig bliver du glad for dit nye job, det er jo mange timer, der bliver brugt der
Rigtig godt Nytår
kh Lone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...