fredag den 11. januar 2013

Lidt om min far

Jeg har tidligere skrevet om min far.

Jeg synes lige, at I skal vide, at han i oktober måned faldt og brækkede hoften. Han lå på et nyt men elendigt genoptræningscenter. Gad han ikke træne, slap han...så lærer man jo ikke noget!

Efter nogle uger kom han hjem, overtog soveværelset med hospitalsseng, toiletstol mm. Og min seje mor måtte flytte ind i syrummet.

Han lå i sengen i 5-6 uger, indtil min mor sammen med sygeplejersken besluttede, at nu var det tid til plejehjem.

I onsdags kom min far på plejehjem. Det er jeg overbevist om, er det rigtige valg.

Han er allerede ude af sengen mange timer om dagen. Men han er træt i ryggen og nakken, og det er jo klart. Musklerne er svundet ind. Nu skal han til at træne.

Og personalet er fantastiske. Søde, venlige, omsorgsfulde, forstående og lyttende.

Hurra for Breelteparken i Hørsholm.

Lene

3 kommentarer:

Lydert sagde ...

Jeg tror, det er et godt valg at få din far på plejehjem, hvor han forhåbentlig kan få al den hjælp, han har brug for.
Hvad siger han selv?
Min far ligger i en sygeseng i stuen, han kan stort set ingenting, men han nægter at komme på plejehjem, så han har hjemmehjælp fire gange om dagen :-(

Ulla Reiche sagde ...

Det er trist når det går den vej. Det kunne lyde som min farfar. Udover at han aldrig kom på plejehjem. Men indtog hjemmet. husk også at passe på din seje mor. det kan være rigtig hårdt at være sej.

Kæmpe knus.

Kh

Ulla

Randi B. Jensen sagde ...

Dejligt at høre, I har fundet er godt plejehjem til din far, min mormor faldt og brækkede hoften for to år siden og kom først på aflastning på plejehjemmet, men der skete ikke den store bedring, men hendes genoptræning bestod også kun i besøg af en fysioterapeut to gange om ugen, så skulle personalet træne med hende, men det blev ikke rigtig til noget - hun måtte blive på plejehjemmet og nu kan hun gå på toilet med rolator og ellers bruger hun kørestol.
Jeg håber det bliver den rigtige løsning for dine forældre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...