onsdag den 5. oktober 2011

Slemme limpistol! Dumme Lene!

I søndags brugte jeg en limpistol hos Stof og Stil. Det gik okay.

Da sønnen og jeg lavede kastanie-kriger-vagten, kom jeg i tanke om, at jeg i alle mine hobby ting fornylig havde set en limpistol. Jeg har ingen erindring om selv at have købt den....sprit ny var den.

Men så var det, at det gik galt!

Jeg brændte mig selvfølgelig på limen!

Og jeg kan ikke styre, hvor meget lim der kommer ud. Så kig en ekstra gang på krigeren, og du kan se en masse lim.


Jeg satte de 2 lim-dimser i, der lå i pakken, og hvad så nu???

Nu er den ene lim-dims evt. opbrugt, for den anden lim-dims er forsvundet ind i pistolen, og der kommer ikke noget lim ud!

Skal der hele tiden puttes en ny i???

Nej, jeg er en klovn til limpistoler.

Bruger du limpistol??

Fortæl mig om dit lykkelige liv med din limpistol. Min limpistol og jeg kan ikke sammen! Vi forstår ikke hinanden!

Eller også er jeg bare fatsvag!

Lene

5 kommentarer:

sonja sagde ...

Jeg har kun brugt linpistol en gang, hvor børnene og jeg lavet stenfiguer, det var nemt synes jeg. Men hvad har du en far til , spørg ham, han har brugt limpistol mange gange . God dag :-)

Elfepigen sagde ...

:D:D:D Undskyld jeg griner....men det lyder lidt sjovt det her...det gør virkelig nasser at brænde sig på det meget varme lim der...det tror jeg vi har alle sammmen prøvet der har brugt den dims der...:) MEn jeg kan godt li den til mange ting..og ja der skal hele tiden puttes ny "oatron" i :)
Håber du bliver ved med at prøve dig frem,men pas på fingerne...og ikke prøve at mærke efter spiden på pistolen...der fandt mine finger frem til at man ikke skulle :D
Fortsat gor arbejdslyst.
Super fed kriger-vagt:)

Knus og kram herfra

Karina (korsholms kreative hjørne) sagde ...

den nye lim du kommer i er den der skubber limen ud. hvis du har problemer med at limen løber ind kan du hive den sidste lim lidt ud.

Fru Olsen sagde ...

;-)
Limpistolen er min ven. Jeg har købt laaange lim stifter at putte i, så man ikke hele tiden skal putte ny " patron" i... Måske var det i Tiger? Husker det ikke helt....

Lene sagde ...

Ih tusind tak...jeg må give den slambert en chance til. Og ud og købe flere limstifter...måske jeg egentlig så nogle i Tiger...det tror jeg faktisk.
Tusind tak!
Lene

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...