mandag den 2. maj 2011

Dejlig søndagstur på en lørdag

Lørdag blev ikke helt som forventet...heldigvis.
Jeg skulle jo gøre rent, skrive ansøgninger og hækle.

Manden og jeg fik hurtigt i fællesskab gjort rent, og jeg kunne sætte mig hen og hækle, mens jeg ventede på, at manden skulle køre (han skulle ud og male sin båd) og så var min plan at skrive ansøgninger, mens han var væk.

Men så kom han ind og spurgte, om vi skulle køre en tur til Karrebæksminde og se på campingpladsen De hvide svaner, hvor vi har talt om at tage på sommerferie med vores telt.

Han gad ikke male båd, så jeg stod mellem valget: Køretur/skrive ansøgning...hmm ikke noget svært valg!

Så vi havde den yngste med, da han "kun" vil et sted hen, hvor der er svømmepøl. Og det var der! Samt hoppepuder og kaniner. Endvidere var de igang med at lave en mini golfbane. Og den yngste ÆÆÆLSKER mini golf.

Campingpladsen var rigtig dejlig, og der var mulighed for at tage båden med, så manden og sønnen kan komme ud på fjorden og sejle, mens jeg soler mig på land!

Vi kørte videre og endte på Enø.

Da jeg var 8-9 år, var jeg med mine forældre og søstre på ferie 2 år på Enø. En skøn skøn ø!

Vi endte ude ved Nordstranden, hvor manden og sønnen kastede sten i vandet, og jeg soppede...uha det var dælme koldt, og fyldt med store sten gjorde ondt på min "følsomme" fødder.

Selvom jeg normalt ikke lægger billeder ind af familien, vil jeg gøre en undtagelse, for jeg fangede manden og sønnen i "oplæringsfasen" af at kaste smut med en flad sten.


Ikke nemt når man er 7 år, men meget nemt når man er 44 år!


Og lige et billede af sønnen, altid hoppende på den yderste sten,
og et fantastisk hav med solen blinkende i vandet.


Hjemme igen grillede vi en lækker kalveculotte med grillede grønsager til....rigtig mums!

Endnu en dejlig dag.

Lene

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som en dejlig tur, og du har ret - der er SKØNT på Enø. Vi elsker også at ta' dertil... dog har vi aldrig været på Hvide Svaner, men altid på Enø Camping (og et par gange i et lejet sommerhus). Måske man skulle fony sig lidt og prøve hvide svaner næste gang... Måske i jeres ferie.. :o)
KNUS fra Ulla

Anonym sagde ...

Det er da sørme rigtig mange år siden du har været der. Der må værer sket rigtig meget der nede. Knus fra mig :-)

Heidi sagde ...

Lyder som en pragtfuld dag - og med det vejr, synes jeg det var en god beslutning du traf. Så kan du skrive ansøgninger idag, hvor vejret er mere gråt og koldt:-).
God fornøjelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...