Sider

tirsdag den 6. september 2011

Jannies kanelkage

Igen en opskrift fra min veninde.

Jannies kanelkage


Opskriften passer til en bradepande,
halv opskrift passer til springform.

500 g sukker,
600 g mel,
3 spsk kanel,
3 tsk natron,
7,5 dl kærnemælk,
175 g smeltet smør.

Bland alt det tørre og rør godt, mens kærnemælk og smør tilsættes.
Røres godt igennem og bages ca 45 min ved ca 190 g, dog længere tid i springform.
Chokolade glasur gør kage ekstra god.

Lene

3 kommentarer:

  1. Det er også Zgubler's kanelkage ;) - og jeg har derfor lige en vigtig rettelse :
    de 175 gram margarine skal IKKE i kagen - men smeltes til glasuren, tilsæt 350 gram flormelis, 3 spsk (rigtig) kakao og 1 æg.

    SvarSlet
  2. Denne kage er MIN kage ;-)
    og opskriften er korrekt.

    Hilsen Jannie

    SvarSlet
  3. Vi må konstatere, at der er to næsten ens kanelkage. Det kunne være interessant med en kanelkage konkurrence :-)

    Knus til begge kanelkage skribenter.

    Lene

    SvarSlet