I lørdags serverede jeg endnu en gang
pulled pork, og alle de billeder jeg glemte at tage sidst, dem fik jeg taget i lørdags, så her kommer lidt madbilleder:
Næsten alle ingredienserne til sovsen er klar til at simre i 2 timer.
Nakkefilet med rub på, klar til ovnen
Nakkefilet efter 7 timer i ovnen ved 125 grader.
Klar til at blive revet i stykker.
Bagt kartoffel med pulled pork, cole slaw og bbq sovs.
Utrolig lækker og nemt mad, men alt for meget til 5 mennesker, så datteren fik rester med hjem til sin far, altså min eks-mand.
Lene
Ser lækkert ud! har du prøvet med andre kød typer?
SvarSletJannie
mums - og tilmed nemt - mon opskriften er på din blog?
SvarSletMay: jeg linker til den første gang jeg lavede det i dette indlæg. Der linker jeg til "Sysler fra hverdagen"...hun har skrevet den under kommentar på hendes indlæg....lidt besværligt at finde den....men derfra et det en nem opskrift :-)
SvarSletJannie: Nej det har jeg ikke, og jeg tvivler på man kan rivet andet kød fra hinanden på den måde.
Prøvede opskriften på både gris og sauce idag - lækkert. Tak for en god opskrift.
SvarSletJeg er glad for at du kunne bruge opskrifterne, Berit :-)
SvarSletLene