Jeg så en bunke peberfrugter i den lokale Føtex, og tænkte på Solskin, og Solskins-salat.
Først skar vi cherry tomater over, og dryssede med salt, timian og lidt sukker.
Disse stillede vi i en 200 grader varm ovn, slukkede ovnen med det samme, og lod dem stå natten over.
Helst skulle de have stået hele dagen, men vi skulle bruge ovnen til pulled pork (mere om det en anden dag, men kan virkelig anbefales!), som skulle stå i ovnen i 6 timer på 125 grader.
Så da vi syntes, at tomaterne stadig var for saftige, stillede vi dem i ovnen i et par timer sammen med stegen.
Soltørret tomater i ovnen. Nemt og lækkert.
Gule og orange peberfrugter skåret i mindre strimler og hakket persille blev vendt i artiskok/hvidløgs pesto fra ovennævnte butik.
Disse blev lagt på en bund af iceberg og rucola, og revne gulerødder og kernerne fra et granatæble blev drysset ovenpå.
De tørret tomater blev lagt rundt i kanten.
Lenes solskins-salat
Lene
WAUW siger jeg bare, det ser godt nok flot ud. Håber det smagte lige så fantastisk :o)
SvarSletKNUS
Ulla
PS Glæder mig til at se billeder af svinet.. :o))
Jeg glemte fuldstændig at tage billeder af det "revne svin", men se med alligevel :-)
SvarSletLene
Til dem der ikke var med til det fest måltid, vil jeg bare sige at det var synd for dem . For det smagtet bare så godt, det hele . så skynd jer at lave det :-) Knus fra mig til alle .
SvarSletdet var alså mig der sagde det . gg
SvarSletDet ser bare rigtig godt ud Lene.
SvarSletVil også godt tro det er perfekt til Pulled Pork.
Godt den var en succes.
Rigtig god dag til dig Lene.
Kram Marlene