Den smagte simpelthen så godt, og jeg vil idag give hendes opskrift på:
Cilles con carne
2-3 spsk olie
2-3 spsk olie
3 store løg, finthakket
3 fed hvidløg, presset
3 tsk spidskommen
700 g skært oksekød (hakket kan også bruges)
1½ tsk stærk chilipulver
2 tsk paprika
friskkværnet sort peber
salt
2 ds hakkede tomater
1 lille ds konc tomatpuré
4 dl oksebouillon
400 g kidney bønner fra dåse, skyllede og afdryppede
25 g mørk cokolade 70-72%, finthakket
Forslag til tilbehør:
creme fraiche
nachos/tortillas
ris
Varm olien op i en gryde. Tilsæt løg, og efter nogle minutter tilsættes hvidløget og paprikaen.
Derefter tilsættes chilipulver, salt, peber og spidskommen. Vend godt sammen.
Svits kødet i blandingen. Hæld tomater og oksebouillon i, og lad rette simre i ½ time. Rør undervejes.
Tilsæt kidney bønnerne og lad simre videre i endnu ½ time.
Smag retten til, tag den fra varmen og rør den finthakket chokolade i.
Rigtig god appetit
Lene
Den lyder så god, at den må prøves af meget snart. Skønt når ens børn vil lave mad til en;-)
SvarSletGod og solbeskinnet dag til dig!
( jeg tror næsten jeg er i Italien med det vejr)