Forretten består af tunmousse, rejer, salat og hjemmebagt flütes.
Hovedretten er oksefilet, dobbeltbagte kartofler, bønner m/bacon omkring, hvidløg/oste-fyldte portobellosvampe, bagte gulerødder m/rosmarin og hjemmelavet bearnaisesovs.
Desværre tror mange, at bearnaisesovs skal smage som en færdigkøbt bearnaisesovs, og jeg oplever, at mange ikke kan lide hjemmelavet, så derfor kommer der også en færdigkøbt bearnaisesovs på bordet. Men tro mig, - det er ikke den jeg skal have!!
Jeg laver denne bearnaisesovs, som jeg har set i et program med Isabella Smith. Den er super nem, og er aldrig skilt for mig.
Nu jeg er klar...mine lister er skrevet, jeg har styr på, hvad jeg skal igang med.
Men der skal også være tid til at hækle lidt ind imellem! Jeg skal igang med noget nyt, og tørklædet til datteren er færdigt...mere om det imorgen.
Jeg ved ikke, hvad vi skal have til dessert, men jeg kan jo håbe på, at gæsterne var en tur forbi Lone
igår, hvor hendes blog bugnede af de lækreste forslag. Kig ind hos Lone...det er mums!!
I ønskes alle en tryg nytårsaften og et lykkeligt nytår.
Lene
Tak Lene og velkommen på min blog. Jeg laver et lille indlæg i dag, så du kan se hvad en Citron er for noget:-) Rigtig godt nytår til dig og dine kære.
SvarSletDejlig blog du har !!
Jeg vil ønske jer alle sammen en rigtig dejlig nytårs aften , og glæder mig til at se hvad du vil fortælle os i det nye år. knus mor
SvarSletHelle: Tak for at du kiggede ind. Jeg har nu helt styr på, hvad en citron også kan være, og at de findes i alle farver. Den er utrolig flot!
SvarSletTil jer andre, smut ind en tur hen til Helle og se hendes flotte citron.