Sider

tirsdag den 20. september 2011

Krebinetter med...ja hvad??

Jeg har taget kød ud til krebinetter.

Men manden min bryder sig ikke om grønærter og gulerødder, og så er jeg pludselig blank!


Jeg kan ikke finde på noget at servere til dem.

Har du en idé?

Lene

7 kommentarer:

  1. Der er masser af muligheder - hvad med ovnbagte rodfrugter - eller køb en pose frosne blandede okgrøntsager og smid på panden eller marinerede gulerødder - alt sammen kan serveres med kartofler og sovs, hvis I er til det - eller du kan dampe et blomkål eller noget broccoli.

    SvarSlet
  2. Randie B. Jensen har givet dig alle de ider jeg osse ville give. Så velbekomme og god dag :-)

    SvarSlet
  3. Stuvet blomkål eller hvidkål eller endnu bedre stuvet spidskål. Det smager fantastisk til og er en absolut livret hjemme hos os.
    Jeg kender nogen der ynder at spise brasede kartofler og spejlæg til - men den var aldrig gået hjemme hos os.
    KNUS
    Ulla

    SvarSlet
  4. Tak for alle forslagenen. det bliver stuvet spidskål og kartofler...altså hvis manden min kunne finde spidskål....
    Lene

    SvarSlet
  5. Hallo - Gordon Ramsey's kæreste speaking!
    Det dér - det er altså ikke krebinetter, det er karbonader nåh!

    (og stuvet whateverkål lyder bare for lækkert *mmmm*)

    /Zanne, som aldrig får/gider lave andet varm mad, end pandekager....

    SvarSlet
  6. Zanne: Tomato tomato....Krebinader.....
    Lene

    SvarSlet
  7. Nu er det jo langt over spisetid, men her kommer mit forslag alligevel (det kan jo evt. bruges en anden gang):

    Her i huset får vi altid grønlangkål og brunede kartofler til krebinetter/karbonader. Fås ikke bedre! ;-)

    Mon din mand kan li' den slags?

    Velbekomme! (Bli'r helt sulten nu, selv om klokken nærmer sig midnat... *hehe* Men - nu ved jeg hvad der skal på menuen i morgen. ;-))

    *SMIL* fra Lisbet

    SvarSlet