tag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post6866941515708059811..comments2023-08-18T11:28:55.089+02:00Comments on Ting Og Tanker: Dagens retLenehttp://www.blogger.com/profile/10794551262686215310noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-4632996064749267532012-01-17T10:32:03.397+01:002012-01-17T10:32:03.397+01:00Kan anbefale et abonnement på et mad blad. Jeg har...Kan anbefale et abonnement på et mad blad. Jeg har både Spis bedre og Mad og venner, og vi kaster os gerne ud i alle mulige retter derfra. De er som regel ret lette og overskuelige..Johanne Busk Stormoenhttps://www.blogger.com/profile/02422689201621826211noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-73924670152540109912012-01-14T21:37:54.877+01:002012-01-14T21:37:54.877+01:00God ide jeg vil så gerne i gang med at lave madpla...God ide jeg vil så gerne i gang med at lave madplan fast. Men synes det er svært, at få det gjort. Men de gange jeg får det gjort, føler jeg til dels at vi sparer penge og virkelig får alle resterne :)<br />Vi laver ofte :<br />Hakke bøffer, pasta med kødsovs, tacoskaller, karry kål, lasagne, kylling, farsbrød, koteletter i fad.Dorthehttps://www.blogger.com/profile/13552666604455038122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-30125491849504292852012-01-14T21:29:55.858+01:002012-01-14T21:29:55.858+01:00jeg laver det gerne hvis du kommer:-)jeg laver det gerne hvis du kommer:-)sonjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-12132578790614311522012-01-14T19:05:29.711+01:002012-01-14T19:05:29.711+01:00Mums... mormors gammeldags kylling med brun sovs o...Mums... mormors gammeldags kylling med brun sovs og kartofler. det er bare noget af det bedste :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-24330019175555664452012-01-14T19:04:26.895+01:002012-01-14T19:04:26.895+01:00Glemte da lige at skrive , at vi skal have gule ær...Glemte da lige at skrive , at vi skal have gule ærter med kogt flæsk ,medisterpølse, De grønsager der hører til , Og selv om det ikke er tilladt her i huset , en lille(stor)snaps og en øl. Vi laver det hele fra bunden. Pigernes far skal lige fortælle hvornår han har lyst til det , det er jo en rigtig vinterret. Vi får dog ikke pandekager bagefter. :-)sonjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-44069653995193880642012-01-14T18:03:24.645+01:002012-01-14T18:03:24.645+01:00fik ikke trykket rigtigt Sonjafik ikke trykket rigtigt Sonjasonjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-14854605260041760402012-01-14T18:02:21.868+01:002012-01-14T18:02:21.868+01:00Har lige set alle jeres rette. det hele lyder spæn...Har lige set alle jeres rette. det hele lyder spændene. desværre får vi ikke så spændene mad , synes jeg . I går fik vi skinke med speglæg. I dag tarteletter med fiskeboller asparges og rejer. <br />gammeldags kylling med brun sovs og kartofler. stegt flæsk med kartoffelmos, mosen laver vi selv. <br />Osso boco ( købt på tilbud i Irma, så det ligger i fryseren til en dag det passer os) med champion peberfrugt porre og sovs af tomat pure evt kartf eller et godt brød.Irma havde tilbud på forloren skilpadde ( den er rigtig god) ligger osse i fryseren til en hurtig gang mad) med æg . Velbekomme :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-60869920555067881232012-01-14T10:49:46.415+01:002012-01-14T10:49:46.415+01:00Jeg kender det godt det er svært:
Pasta med køds...Jeg kender det godt det er svært: <br /><br />Pasta med kødsovs <br />Bøf med kartofler og løg <br />Tarco skaller med oksefyld og salat, med ris eller bulgur til. <br /><br />Frikadeller med kartofler og eller råkostsalat <br />boller i Karry <br />Medidster med grønærter <br />Brændende kærlighed <br />Farsbrød med hasselbagte kartofler<br />Koteletter i fad <br /><br />Kylling wok med ris eller nudler <br />kylling med grøndager og følde (lavet i pande) med ris eller bulgur til. <br />Kyllingeburger med ost. <br />Kyllingefilet med grønsager og ris. <br /><br />Æggekage med skinke og tomat <br />Salat med skine, tun eller laks <br />Hjemmelavet Pizza <br />Div. supper med brød (mou suppe er gode :P ) <br />Risengrød :P <br />Skinkestang med salat <br />Frisk pasta vendt i pesto med laks <br />laks med kartofler og hollandaise sovs <br /><br />Det var lige de forslag jeg kan komme i tanke om jeg spiser, Sig endelig til hvis i ønsker opskrift på noget af det :PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-84292474639390130732012-01-14T10:13:13.182+01:002012-01-14T10:13:13.182+01:00Sjov ide, I har fået.
Jeg synes også, at jeg ofte...Sjov ide, I har fået. <br />Jeg synes også, at jeg ofte laver det samme, men når jeg nu skal skrive det, så kan jeg se, at mit tilbehør ofte veksler.<br />Vi får tit hurtig stegte oksekødsstrimler på panden vendt med de grøntsager, som køleskabet formår og så lidt pasta blandet i. Grøntsagerne kan være gulerødder, selleri, hvidkål, løg, pastinak, perillerod, broccoli, blomkål eller en blanding fra fryseren.<br />Vi får også tit kyllingebryst og det er meget forskelligt, hvordan jeg tilbereder det, det kan være hele paneret i havregryn, det kan være lige som ovenstående ret, forleden blev de delt i 3 stykker, stegt på panden med en krydderiblanding, så kom der noget tomatsovs ved, en smule vand og en sjat cremefine og der til fik vi kogte kartofler, gulerødder og broccoli.<br />Vi får også jævn tit frikadeller og karbonader med forskelligt tilbehør til.<br />Jeg er begyndt at købe fisk ved en fiskemand en gang om ugen, han har altid et tilbud, som jeg benytter mig af, og det betyder, at vi får prøvet nogle forskellige slags.Randi B. Jensenhttps://www.blogger.com/profile/14942291582404921718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-65870450784354155862012-01-14T09:24:41.805+01:002012-01-14T09:24:41.805+01:00Smil ja det er faktisk lidt sjovt, man altid køre ...Smil ja det er faktisk lidt sjovt, man altid køre i det samme, hos os er det pizzabrød, steg flæsk m det hele, kylling i oven m. bacon over og salat til, om vinteren hvis det skal gå hurtig risengrød (dem på rulle). ha en dejlig dag.Louisehttps://www.blogger.com/profile/14399291476530265950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-71036370748481012802012-01-14T08:23:51.443+01:002012-01-14T08:23:51.443+01:00Karrykål, orv ja...det er en ret jeg har lavet et ...Karrykål, orv ja...det er en ret jeg har lavet et par gange før, men som jeg har glemt. Det må jeg huske. Løgsuppe...lyder lækkert men har aldrig prøvet det. <br />Burgere ja...det laver vi.<br />Tusind tak for ideerne, Ida :-)<br />LeneLenehttps://www.blogger.com/profile/10794551262686215310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7659027598174139604.post-21987573376290749382012-01-14T07:08:36.826+01:002012-01-14T07:08:36.826+01:00Dagens ret her kunne være løgsuppe, karrykål med l...Dagens ret her kunne være løgsuppe, karrykål med låg i ovnen eller hjemmelavede burgere.ida, Silkeborghttps://www.blogger.com/profile/10255268713941460347noreply@blogger.com