Idag får du opskriften på min eks-svogers lækre paté.
Her serveret på en bund af rucola med olie, citron balsamico og læsø-salt
500 g hakket oksekød
500 g hakket kalv og flæsk
1 pakke kyllingelever
1 pakke bacon i skiver
1 grøn eller rød peberfrugt
1 fint hakket løg
1 spsk dijon sennep
salt & peber
evt. hakket bladselleri
evt. hakket hvidløg
evt. oregano/basilikum
evt. revet ost
evt. champignoner
(mange muligheder)
Grønsagerne hakkes fint og klares på panden.
Kyllinglever blendes, og blandes godt sammen med kødet.
Grønsagerne tilsættes, og der tilsættes snennep og krydderier.
Det hele fordeles i en rugbrødsform.
Bacon skiverne lægges over.
Bages i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader.
Jeg serverede paté'en kold, og med en god gammeldags kartoffelsalat med creme fraiche og mayonnaise til
samt tomatsalat med mozzarella
God fornøjelse
Lene
3 kommentarer:
Hvor ser det lækkert ud - rigtig sommermad! Og skønne farver - så der er noget godt for øjet og for maven:-)
Det glæder jeg mig til at smage engang. :-) :-) Knus fra mig
Det ser meget lækkert og indbydende ud :-)
Send en kommentar